Förening

Tips: Så kan du tjäna pengar till föreningen

Med laganda och en gnutta tävlingsinstinkt i varje medlem är det inte omöjligt att lyckas dra in en och annan krona. Genom My Beats föreningsprogram kan din klubb tjäna in pengar genom att sälja mobilabonnemang.
Om varje medlem säljer ett abonnemang så genererar det mycket pengar till klubben. 

 

My Beat erbjuder många olika mobilabonnemang. Här hittar du allt från abonnemang med fria minuter, sms och mms och valfri storlek på surfen till specialabonnemang skräddarsydda för barn, med mycket surf för pengarna och barnspärrar.

Det stora utbudet gör det enkelt att välja My Beat, både för stora och små. Många mor- och farföräldrar har tusenlappar att spara per år genom att ha ett abonnemang där de slipper betala flera hundra kronor i månaden. My Beat har också ett kundcenter du också kan komma i kontakt med över telefon, något som är smidigt när man behöver hjälp!

 

Läs mer här!

 

4 tips för att lyckas med försäljningen: 

1. Använd sociala medier för att nå ut till ert nätverk och berätta om abonnemangen. Ju fler ni når ut till desto större är chanserna att en person nappar.

2. Vänd er till vänner och familj – genom att skapa förtroende till den du säljer till ökar chanserna att de vill köpa något av just dig.

3. Sprid ordet om de abonnemangserbjudanden som finns med hjälp av folders, hemsidor och föreningens nyhetsbrev.

4. Nyttja rabatterna: I föreningsprogrammet ingår även kampanjer och rabatter som ni kan nyttja för att locka lite extra till försäljning. 

 

Kontakta Anna

Tel: 0738 862470

Mail: anna@mybeat.se

My Beats föreningsansvarig 

 

 

 

 

Välj Mobilabonnemang!