Information om Recyclad mobil

 

I vår webshop hittar du recyclade iPhone!

Varje mobiltelefon/surfplatta genererar
under sin tillverkningsprocess minst 86 kilo avfall. Köp en recyclad telefon och spar både pengar och miljön!

 

 

 


 
" My Beat har tagit ett aktivt steg och blivit den första mobiloperatören som förenar sina mobilabonnemang med vad de kallar recyclade och preowned mobiltelefoner." -Klimatsmart.se

Läs mer ifrån Klimatsmart här!

 

Läs mer om våra recyclade iPhone mobiler:

 

Iphone- recyclad 

Produkten är tidigare använd, begagnad, men återställd med ny skärm och nytt batteri. Alla våra recyclade enheter är funktionstestade och omfattas av 1 månad garanti.

 

Miljöbesparande

När du köper en recyclad produkt får du samma prestanda till ett lägre pris. I och med att du väljer en recyclad produkt har du också sparat på jordens resurser genom att undvika att nya råvaror måste brytas ur marken till din produkt. En recyclad produkt transporteras också kortare väg än en ny och sparar på energi och växthusgaser.

 

Att välja recyclad mobil är en bra idé.

Varje ny mobiltelefon eller surfplatta genererar 86 kilo avfall under tillverkningsprocessen.

Varje såld recyclad mobiltelefon sparar motsvarande avfall och transporter, och det blir billigare för dig! Det tycker vi är riktigt smart, ett smart mobilliv helt enkelt.

 

Garanti
Garantin gäller 1 månad från inköpsdatum. Garantin avser endast eventuella fabrikationsfel på produkten. I och med att produkten är tidigare använd kan mindre repor synas på chassit, det påverkar inte funktioner eller prestanda på något sätt.

Tappskador och andra skador som orsakats av otillbörligt, felaktigt eller oaktsamt handhavande av produkten omfattas inte av garantin.

 

Förpackningen innehåller:
- Information om produkten

- laddare och hörlurar ingår inte

 

Gå till vår web-shop här!

 

Service 

Vi på My Beat månar om våra kunders mobilliv. Förutom att du som kund kan köpa mobilabonnemang, mobiler och tillbehör hos oss så erbjuder vi också reparationer av mobiler. Det är ingen skillnad om du köpt din mobil hos oss eller från någon annan. Det spelar heller ingen roll var i landet du befinner dig. 

 

Om olyckan skulle vara framme kan du anmäla ditt reparationsärende on line. Du kan också kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig. Befinner du dig nära någon av Mobilverkstans Pressbyråombud lämnar du in din mobil där. Annars skickas emballage och frakthandlingar till dig kostnadsfritt ifrån vår servicepartner.

Inom 48 timmar har du din mobiltelefon tillbaka i lagat skick. Om skadan skulle ta längre tid att reparera, beroende på typ av skada och tillgång på reservdelar, kontaktar vi dig.
Du väljer alltid själv om du vill att vi utför reparationen eller inte.

 

 

Välj Mobilabonnemang!