Mer surf för pengarna

My Beat erbjuder billiga mobilabonnemang – utan bindningstid

Det finns många mobilabonnemang på marknaden där både pris och utbud skiljer sig från varandra.
Ofta hamnar prislappen på höga summor för paket som inte alltid stämmer överens med användarens behov.
Vi i My Beat har fokus på att erbjuda skräddarsydda paket där kunderna bara betalar för vad de behöver – utan att binda upp sig. 

 

I takt med den digitala utvecklingen förändras våra vanor kring hur vi använder mobiltelefonen. Från att ha använt den till att ringa och sms:a använder vi den nu allt mer till att surfa och kommunicera via sociala medier. Fredrik Horn-Berlin, vd för My Beat, noterade detta tidigt och såg då en tydlig brist i telekombranschen.

– Paketen som fanns på marknaden var dåligt anpassade efter kundernas behov. De erbjöds abonnemangspaket med låga bindningstider och liten datamängd, något som inte fungerar optimalt i det snabbt föränderliga samhället. Vi tänkte att det fanns en lucka på marknaden som vi kunde och ville fylla.


Är du på jakt efter ett billigare abonnemang? Se vilket som passar dig här

 

 

”Kostnaderna springer lätt iväg”
Många av de abonnemang som finns på marknaden i dag inte är anpassade efter faktiska behov som kan skilja sig beroende på bland annat ålder. Barn surfar mest, och därför har vi tex tagit fram mobilabonnemang med mer surf och mindre av annat.

 

Att binda upp sig på ett paket som inte tillgodoser dessa behov kan leda till att kostnaderna lätt springer iväg om man varje månad måste fylla på extra datamängd. Många betalar dessutom för samtal och sms som aldrig används. 
– Vi erbjuder istället flexibla paket utan bindningstid, där kunderna enkelt kan ändra vad som ska ingå baserat på deras egna behov.
Surfar du mycket eller föredrar du att ringa? Se vilket abonnemang som passar dig här

My Beat tror på personlig service och har de fått många nöjda kunder. Snabba svar och trevligt bemötande är några av de saker som nämns upprepade gånger bland omdömen ifrån våra kunder. Förutom att bistå med god service har vi även god täckning. 
– Vi använder Telenors nät, vilket ger väldigt bra och säker täckning. Gemensamt för alla våra paket är att kunderna får full hastighet genom 4G-nätet.

Kontrollera ungdomarnas surfmängd
Från början riktade My Beat sig främst till privatpersoner, men har nu utvecklat sitt utbud och vänder sig i dag även till företag. Dessutom erbjuder My Beat smidiga familjelösningar där du dels kan samla familjens alla abonnemang på en faktura men också hålla koll på barnens användning och undvika att surfmängden sticker iväg. 
– På Mybeat.se kan du enkelt byta abonnemang men du kan också slå av och på olika tjänster – till exempel spärra betalsamtal och utökad surfmängd på ditt barns abonnemang, undvika luriga utlandssamtal och nummerupplysningstjänster. Vi vill att det ska vara enkelt för dig som kund att ha kontroll över vad du betalar för. 

Få 10 procent rabatt när du samlar familjens abonnemang här

Välj Mobilabonnemang!