Fastnummer i mobil

Tillbaka

Många är fästa vid sitt fasta telefonnummer, ett nummer som ofta många vänner kan.

Nu är det möjligt att lägga över det i mobilen med riktnummer och allt.

Dina vänner kommer inte märka någon skillnad. Men det kommer du, som får en faktura mindre.

 

I takt med att det gamla telenätet monteras ned är det viktigt att hitta alternativ. Många klarar sig med mobila lösningar via bredband, medan andra vill kunna fortsätta med sitt fasta telefonnummer.

Det har nu blivit tekniskt möjligt att ta med både riktnummer och telefonnummer till en mobiltelefon, istället för att använda bara ett mobilnummer.

 

– Vi såg att det här efterfrågades och är glada för att det praktiska är löst, säger Maria Coulis, på My Beat. Eftersom vi gillar att förenkla saker, så hjälper vi till att lägga över det fasta numret i ett mobilabonnemang.

Ring kundtjänsten så hjälper de till att avveckla tidigare abonnemang och hitta bästa lösningen för just dig. Att kunna behålla fastnumret, men slippa att ha ett dyrt fasttelefoniabonnemang, har många efterfrågat. Priset för att ha det fasta numret kopplat till mobilen är 50 kr/mån, och en engångskostnad på 150 kr för nummerflytten.

Du kan så klart också ha ditt mobilnummer i mobilen samtidigt! Både när någon ringer till ditt mobilnummer eller fasttelefonnummer så kommer personen till din mobil, och du kan spara in på kostanden att ha ett dyrt fasttelefonabonnemanget hemma!

 

 

 

Välj Mobilabonnemang!