Flexibla abonnemang

Tillbaka

MyBeat erbjuder billiga mobilabonnemang – utan bindningstid

Det finns många mobilabonnemang på marknaden, och både pris, utbud och service skiljer operatörerna ifrån varandra. Ofta hamnar prislappen på höga summor för bundna paket som inte alltid stämmer överens med användarens behov.

 

I takt med den digitala utvecklingen förändras våra vanor kring hur vi använder mobiltelefonen. Från att ha använt den till att ringa och sms:a använder vi den nu allt mer till att surfa och kommunicera via sociala medier.


Är du på jakt efter ett billigare abonnemang? Se vilket som passar dig här

 

”Kostnaderna springer lätt iväg”

Att binda upp sig på ett paket som inte tillgodoser behoven senare kan leda till att kostnaderna lätt springer iväg om man varje månad måste fylla på extra datamängd.


– Vi erbjuder istället flexibla paket utan bindningstid, där kunderna enkelt kan byta paket när de vill.

MyBeat tror på personlig service och vi har fått många nöjda kunder. Snabba svar och trevligt bemötande är några av de saker som nämns upprepade gånger bland omdömen ifrån våra kunder. Förutom att bistå med god service har vi även god täckning. 
– Vi använder Telias nät, vilket ger väldigt bra och säker täckning.

 

Min Sida med bra översikt

Från början riktade MyBeat sig främst till privatpersoner, men har nu utvecklat sitt utbud och vänder sig i dag även till företag. Dessutom erbjuder MyBeat smidiga familjelösningar där du dels kan samla familjens alla abonnemang på en faktura men också hålla koll på alla abonnemang på en MinSida.


– På Mybeat.se kan du enkelt byta abonnemang men du kan också slå av och på olika tjänster – till exempel spärra betalsamtal och ge utökad surfmängd på ditt barns abonnemang, undvika luriga utlandssamtal och nummerupplysningstjänster. Vi vill att det ska vara enkelt för dig som kund att ha kontroll över vad du betalar för. 

Få 10 procent rabatt när du samlar familjens abonnemang!

Välj Mobilabonnemang!
Webbsidan utvecklad av Arego[Website created by Digitalbyrået Arego]