Våra hjärtan slår för bra, billiga mobilabonnemang med schyssta villkor!

Går du i tankarna att byta mobiloperatör så hoppas vi att du väljer at bli kund hos oss!

 

Hos My Beat ingår alltid:

  • Fria samtal, SMS, MMS
  • Personlig kundtjänst över telefon 
  • Ingen bindningstid, start eller faktureringsavgift 
  • Enkelt att byta och beställa

SIM-kort kommer i posten efter 1 -2 dagar, och om du ska ta med ditt nummer så ordnar vi allt för dig med din gamla operatör. Att flytta ett nummer tar ca 4-6 dagar, men kan även läggas längre fram i tid på det datum du önskar. Du kan använda abonnemanget hos din nuvarande operatör fram till flytten. 

Se abonnemangen här!

  • Kundtjänst också på telefon

Förutom att ha smidiga abonnemang med många valmöjligheter så är det självklart viktigt för oss att
finnas där för dig när du behöver oss. Du når oss på 019-55 55 500 eller via våra kundcenter-sidor här på websidan, mail eller facebook.

Läs mer om vår kundtjänst här!

  

  • Fastnummer i mobil

Du kan också koppla ditt fasttelefonnummer till ditt mobilabonnemang. När du kopplar fastnumret till mobilen så kan dina kontakter ringa dig både på mobilnumret och fasttelefonnumret och komma till din mobil. Ring till oss så hjälper vi dig: 019-5555500

 

  • Mobilt bredband

Passar dig som inte har internett i väggen hemma, eller behöver en lösning för sommarstugan eller på semestern inom Sverige. Se mer här!

50 % välkomstrabatt i 1 månad!

  • Nät

Hos My Beat får du supertäckning i Telenors snabba nät!

Sök på täckningen där du bor här!

 

  • Resirkulerade mobiler

Introduktion till begagnade mobiler

En begagnad mobil är ett miljövänligt och billigare alternativ än nya.

Gör ett bra köp, och välj en kvalitetssäkrad mobil från oss!

 

Varför välja en begagnad telefon istället för en ny?

I världen produceras 1,5 miljarder telefoner varje år!  Eftersom det är mycket resurskrävande att producera dessa enorma volymer skapar det miljöutmaningar som inte är hållbara på lång sikt. Dessutom blir de bara dyrare och dyrare, och om vi ska vara ärliga är det inte mycket skillnad mellan en ny och en nyare begagnad mobil.  Föreställ er att om alla invånare i Europa hade använt sin telefon ett år längre än idag, skulle koldioxidutsläppen ha minskat motsvarande 110 000 flygningar på ett flygplan mellan Stockholm och Göteborg! Det är något att tänka på!

Alla begagnade mobiler vi levererar kommer från vår partner Refurbly. De kvalitetssäkrar att det fungerar funktionellt som när det var nytt, kör ett fullständigt tekniskt test, tar bort allt gammalt innehåll och säkerställer att om några delar behöver bytas ut görs detta endast med originaldelar. 

Mobilerna får sedan 1 års ny garanti, liknande när produkten var ny, så du kan vara säker på att du kommer att få lika bra hjälp som motsvarar att köpa en ny mobil.

 

Var kommer produkterna ifrån?

Telefonerna skickas från våran samarbetspartner Refurbly.

Alla Refurblys begagnade mobiler kommer från inbytes-/uppgraderings- och leasingprogram från tillverkaren direkt eller från andra mobiloperatörer/företag.

 

När får jag min telefon som jag beställt?

Vi använder Postnord och leveranstiden är 1-3 arbetsdagar. Skickas via ombud. 

 

Vad täcker garantin?

Vår garanti täcker alla telefonens tekniska fel som kamera, mikrofon, display mm. Observera att om telefonen är böjd, har fått en vattenskada eller om någon glasdel i telefonen är trasig, utgår garantin.

 

Vi erbjuder 12 månaders garanti och 14 dagars ångerrätt till alla telefoner.

 

Har telefonen reparerats?

Mobilerna är renoverade, vilket betyder att det är begagnade telefoner som reparerats, fabriksåterställts, kontrollerats och testats enligt standardiserade processer. Samtliga mobiler har minst 85% batterikapacitet och alla våra mobiler,(oavsett skick) fungerar utan problem och är kontrollerade med marknadsledande teknik.

Nyskick (A): Väldigt få synliga tecken på användning, nästan inga repor.

Bra skick (B): Några tecken på användning som repor, inga sprickor.

Okej skick (C): Tydliga tecken på användning som repor och skrapmärken, inga sprickor.

 

Vad har vi för returpolicy?

Hos Refurbly är det gratis att göra en retur! Du skickar enkelt tillbaks den genom att använda den förbetalda fraktsedeln som medföljer i paketet.

Alla våra produkter har 14 dagars ångerrätt från den dagen du tog emot produkten. Detta förutsätter att produkten är i samma skick som när den blev mottagen.

 

 

Vad ska jag göra om jag behöver service?

Kontakta oss. Vi gör en snabb bedömning av problemet och hur vi kan åtgärdara det.

 

Hur fungerar 14-dagars returpolicyn?

Hos oss har du full rätt att ångra ditt köp upp till 14 dagar efter köpet utan kostnad. Vi ställer inga frågor. Kontakta oss bara på kundtjänst så att vi kan registrera att mobilen kommer tillbaka.

 

Hur är det med batterikapaciteten?

Batteri är en färsk produkt, det vill säga de varar inte för evigt. När du köper en begagnad elektronisk produkt är det normalt att batterikapaciteten är något reducerad från när den var ny, men vår samarbetspartner Moorup garanterar att alla produkter har kvarvarande batterikapacitet som gör att mobilen fungerar optimalt.

 

Vad ingår i paketet?

Den återvinningsbara asken levereras med en SIM-nål, laddningskabel och informationsblad. Väggladdare och hörlurar ingår inte av miljöskäl och de flesta har redan detta hemma.

  

Vad är skillnaden mellan att köpa begagnad mobil på Blocket och på My Beat?

På Blocket kan du köpa begagnad mobil från privatpersoner, och vi tycker att det är väldigt bra – för återanvändning är viktigt. Men ibland kan det vara utmanande om köparen och säljaren inte har kompetens att bedöma mobilens skick, eller att man vill ha en enklare köpprocess. Man får heller ingen garanti om man köper av en privatperson.

Hos oss på My Beat kan du köpa en använd mobil i bra skick som kontrollerats av proffs. Du får samma bra villkor som när du köper en ny mobil; 1 års garanti, 14 dagars ångerrätt och kundservice för att hjälpa dig om du behöver det.

Genom att handla hos oss är du säker på att du får en mobil av god kvalitet och du har någon att vända dig till om du upplever några problem.

 

Får jag bindningstid när jag köper en telefon?

När du köper en telefon hos oss så läggs detta upp som en avbetalning på 24 månader med en månadsavgift som kommer på din faktura. Det betyder att du har en bindningstid på abonnemanget och telefonen i den samma perioden. Du kan fortfarande välja att flytta ut ditt mobilnummer till en annan operatör, men avgiften för telefonen och abonnemanget kommer att ligga kvar under hela perioden. För mobilabonnemang utan telefon så har My Beat ingen bindningstid.

 

Välj Mobilabonnemang!