Verksamhet och Affärside

 

OM MY BEAT 

Sedan My Beat grundades har Bolaget hunnit etablera sig som en nischad uppstickare bland Sveriges mobiloperatörer. Bolaget verkar som en fristående virtuell mobiloperatör som främst riktar sig mot privatpersoner. Detta innebär att Bolaget erbjuder mobila tjänster för telekommunikation (mobiltelefoni och mobil datatrafik) från en annan operatörs nät. Visionen bakom My Beat är att utmana den rådande mobiloperatörsmarknaden där kunden, enligt bolaget begränsas till två val; lågt pris utan service alternativt högt pris med service. My Beat önskar med ett konkurrenskraftigt erbjudande bestående av låga priser och god service, ta en andel av den svenska marknaden. 

Bolagets förmåga att erbjuda högkvalitativa tjänster till ett förmånligt pris grundar sig i att Bolaget etablerat en flexibel organisation med väl automatiserade system. My Beat har hittills etablerat en kärna med nöjda kunder, främst bestående av användare inom åldersgruppen 45 år eller äldre. My Beat söker nu externt kapital för att finansiera en kraftigt ökad synlighet av Bolagets varumärke och tjänster med ambitionen att anskaffa fler kunder och ta värdefulla marknadsandelar. 

 

 

TELEFONI OCH SURF 

My Beat tillhandhåller nättjänster i form av telefoni och data till sina kunder. Med Telenor som nätleverantör kan My Beat leverera ledande nättjänster med upp till 100 Mbit hastighet. Telenors nät täcker cirka 99,9 procent av Sveriges befolkning.

 

 

NÖJDA KUNDER 

Kombinationen av en välfungerande tjänst och My Beats hängivenhet till att ge kunden god service har resulterat i att kunderna gett My Beat 4,6 av 5 i betyg på Trustpilot.com, en viktig faktor för My Beats framgång.

 

 

MOBIL TELEFONI OCH DATA 

Mobilabonnemangen erbjuds i fyra olika storlekar, uppdelade efter mängden data.

 

För samtliga My Beats mobilabonnemang gäller följande: 

Fria samtal, sms och mms 

Ingen startavgift 

Ingen bindningstid 

Ingen faktureringsavgift 

Full tillgång till telefoni och data inom EU 

Personlig kundservice över telefon, epost och Bolagets sociala medier 

Möjlighet att koppla fast nummer till sitt mobilabonnemang 

 

MOBILT BREDBAND 

My Beat erbjuder även mobilt bredband för dem som har behov av mer datatrafik. Det kan till exempel användas för att förse hemmets WiFi med internetåtkomst, som ett alternativ till trådburet bredband eller som ett sätt att få bredband till sommarstugan.

 

 

Välj Mobilabonnemang!