Köp en nästan ny mobil

I vår webshop hittar du renoverade och fabriksåterställda iPhone som du kan beställa tillsammans med ditt mobilabonnemang! ♻️

Telefonen är tidigare använd, men återställd och renoverad till nästan-ny-skick. Vi tar in bara de finaste exemplaren, som har använts kort tid, och vi fabriksåterställer dessa och renoverar telefonen så att den är i skick som nästan ny. Alla våra recyclade enheter är funktionstestade grundligt och omfattas av 24 månaders garanti och 14 dagar ångerrätt!

 

 

Varje mobiltelefon/surfplatta genererar under sin tillverkningsprocess minst 86 kilo avfall. Köper du en recyclad telefon så spar du både pengar och miljön!

 


Miljöbesparande

När du köper en renoverad produkt får du samma prestanda till ett lägre pris. I och med att du väljer en renoverad produkt har du också sparat på jordens resurser genom att undvika att nya råvaror måste brytas ur marken till din produkt. En renoverad produkt transporteras också kortare väg än en ny och sparar på energi och växthusgaser.

Det tycker vi är riktigt smart, ett smart mobilliv helt enkelt.

 

Garanti
Garantin gäller 24 månader från inköpsdatum. Garantin avser endast eventuella fabrikationsfel på produkten.

 

 

 

Service 

Vi på My Beat månar om våra kunders mobilliv. Förutom att du som kund kan köpa mobilabonnemang, mobiler och tillbehör hos oss så erbjuder vi också reparationer av mobiler. Om olyckan skulle vara framme kan du anmäla ditt reparationsärende on-line. Du kan också kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig. 

 

 

Välj Mobilabonnemang!