My Beat söker kundcentermedarbetar

 

Om tjänsten

Vi på My Beat är specialister på kundtjänst och söker nu framtida stjärnor som är intresserade av kundservice och vill jobba på våra fina lokaler i Örebro! Som kundtjänstmedarbetare får du dagligen pröva dina färdigheter inom kommunikation och administration då du behöver vara duktig på att kunna hantera flera datasystem samtidigt. Din roll blir att genom telefon kunna vara rösten utåt för oss och bistå befintliga kunder med högklassig kundservice och support! Vi söker nu 2-3 st medarbetare till vårat kundcenter.

 

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av: - Svara på inkommande samtal och mail, och hjälpa befintliga kunder med de inkommande ärendena.  - Ge professionell support och service till våra kunder.

 

Din profil

Vi söker dig som trivs i en roll med högt tempo och brinner för att ge förstklassig service! Du besitter en god kommunikationsförmåga, har en positiv inställning och gott tålamod. Vidare har du god datorvana och känner dig trygg i att navigera runt i flera datorprogram samtidigt. Krav för tjänsten:

Kunna skriva och prata svenska flytande

Meriterande: - Tidigare erfarenhet av kundtjänst eller andra serviceyrken

 

 

Om My Beat AB:

Vi är en mobiloperatör i Örebro som brinner för våra kunder. Vi är idag 4 anställda och växer snabbt. My Beat är en av de få oberoende mobiloperatör. Det innebär att vi inte ägs av någon av de stora operatörer (Telia, Telenor, Tele2). Vi erbjuder våra produkter på den privata marknaden och all försäljning görs online. Bolaget förbereder just nu en börsintroduktion som kommer att slutföras under våren. Mybeat är en av de få lågprisoperatörerna som har telefonsupport och vi har den högsta scoren på trustpilot bland privata mobiloperatörer i Sverige.

 

Omfattning: del/heltid

Lön: Månadslön

Placering: Örebro

Arbetstider: Mån-fre 09-17

Starttid: Juni

Intervju: Maj 2022

 

Välj Mobilabonnemang!