Bloggpost image

2023-11-09

Tipsa om My Beat – få rabatt!

Värva dina vänner och nolla din mobilräkning!

När du tipsar dina vänner får ni båda 10 kr rabatt på era månadskostnader, så länge ni båda har aktiva abonnemang hos oss.

För varje vän du värvar och som skaffar ett abonnemang hos My Beat får du rabatt. Tipsar du tillräckligt många kan du sänka din månadskostnad till noll kr i månaden. Genom att hjälpa oss att bli fler, hjälper vi dig att sänka din månadskostnad. Win-win!

Hur gör jag för att tipsa mina vänner?

Det är väldigt enkelt!

Öppna vår app My Beat och klicka på ditt abonnemang. Där hittar du alternativet "Värva en vän". Dela med dig av din unika länk genom att sända den till din vän som ett SMS, e-post eller dela den exempelvis på Facebook.

Allt dina vänner behöver göra är att använda din länk och göra en beställning genom sidan de kommer till.

 

Hur vet jag att min vän har gjort en beställning?

Du kommer se rabatten på din faktura. Det kan dock dröja en eller ett par månader innan du ser rabatten då den gäller först när din väns nya abonnemang aktiveras.

 

Kan jag registrera en tipsning i efterhand?

Tipsrabatten gäller endast beställningar via din unika länk och för nya abonnemang.

 

Villkor:

  1. För att få tipsrabatt behöver beställningen ske via din unika tipslänk.
  2. Du och personen som du har tipsat får rabatten så länge ni båda har aktiva abonnemang hos MyBeat. Om någon av er har avslutat, inte betalat sin faktura eller pausat sitt abonnemang så förlorar ni rabatten.
  3. Om fakturan för något av abonnemangen inte blir betald och och därmed behöver spärras till dess betalningen är gjord får det andra abonnemanget ingen rabatt. Abonnemangen måste vara fullt betalade den sista dagen i månaden för att rabatten ska dras av månaden efter.
  4. Den totala tipsrabatten kan aldrig överstiga månadens abonnemangsavgift.
Kort sagt, rabatten aktiveras av att båda abonnemangen är fullt betalda och aktiva.  

Rabatt per tips

10 kr