Bloggpost image

2024-06-17

MyBeat bedrägeriskydd

MyBeat bedrägeriskydd, är ett digitalt skydd mot Sveriges vanligaste brott - bedrägeri

  • Spärrservice 24/7 Med ett samtal spärrar vi ditt personnummer, kreditvärdigheten och ID-handlingar direkt utan ställtider.
  • Hjälp vid ID-kapning Vi har handläggare med erfarenhet av att hjälpa utsatta kunder. Vi skyddar din identitet mot ekonomisk förlust och hjälper dig att återställa kreditvärdigheten vid en identitetskapning.
  • Personlig handläggare Vid identitetsmissbruk startas en utredning tillsammans med kunden. Vi kommer att hjälpa till att bestrida eventuella krav eller fakturor samt återställa din identitet.
  • Juridisk Expertis I dom mest komplexa fallen där vi själva inte lyckas reda ut ärendet till kunden så har kunden rätt till upp till 8h juridisk expertis via sin handläggare

Varför det är viktigt att skydda sig mot ID-kapningar
Vi lever i ett samhälle där offentlighetsprincipen gäller, vilket innebär att många av våra personuppgifter är offentliga och kan begäras ut av vem som helst, även anonyma personer. Det tar bara cirka 2 minuter att få tag på ditt personnummer genom att söka på internet eller kontakta Skatteverket. Detta system är inte utformat för en tid då internet gör det enkelt att sprida information, och därför har ID-kapningarna ökat.

 

Ett digitalt samhälle
Idag är vårt samhälle digitalt och det är extremt viktigt att skydda sin kreditvärdighet och sin identitet. ID-kapningar och andra typer av bedrägerier kostar inte bara pengar och ger huvudvärk, utan kan också försämra din kreditvärdighet avsevärt.

 

Vad är kreditvärdighet?
Din kreditvärdighet, även kallad kreditscore, är ett mått på hur bra din ekonomi bedöms vara. Det påverkar dina möjligheter att få lån, krediter, abonnemang och bostäder. En låg kreditvärdighet kan göra det svårt att få låna pengar eller ingå avtal.

 

Hur kan du skydda dig?
Genom att använda vår kreditbevakningstjänst kan du snabbt få varningar om något misstänkt händer med din kreditrapport. Om någon försöker använda dina uppgifter för att ta ett lån eller öppna ett konto i ditt namn, får du veta det direkt och kan agera snabbt för att stoppa det. Vår tjänst hjälper dig att skydda din ekonomi och din identitet, så att du kan känna dig trygg i vårt digitala samhälle.Beställning och pris MyBeat Bedrägeriskydd beställs via länken nedan (Till Erbjudande) eller direkt via MyBeats kundtjänst. Tjänsten kostar 79 kr/mån och kan sägas upp inför nästkommande månadsskifte.

Särskilda villkor för tjänsten gäller

Du som har tjänsten loggar in på sakerhet.mybeat.se för att se din kreditprofil och uppdatera ditt Spärrserviceregister. Om du behöver spärra ditt personnummer, körkort, pass med mera, kontakta vårt spärrservice på telefonnummer: 010-138 54 43.

Endast

79:-/mån